3 Outfit Ideas; Amusment Park

Efterskole; Advices And What I’ve Learned

PicMonkey Collage1Jeg kan virkelig ikke finde ud af, om jeg bedre kan lide, når jeg bare skriver overskriften, eller om jeg bedst kan lide når jeg laver sådan et banner agtig ting. Anyway.

Jeg har længe tænkt over, at jeg virkelig skulle få det her indlæg lavet, men det skulle være på et tispunkt, hvor jeg  havde god tid til at sætte mig ned med en kop kaffe, og virkelig tænke over hvad jeg skulle skrive, og den tid havde jeg så i dag. Jeg ved der er nogle af jer der måske synes det hele er lidt svært lige nu, og så alligevel ikke. I hvert fald håber jeg, I vil læse med.

Jeg gik på efterskole på Den Rytmiske Efterskole i Baaring forkortet DREiB, og den skole kan klart anbefales. Forholdet til lærerne, musikundervisningen, menneskerne og stemningen, jeg bliver helt sentimental. Nej, jeg prøver ikke at “sælge” skolen, men det er virkelig sådan jeg har det. For at tage det fra starten af, vil jeg være ærlig og sige, at jeg ikke brød mig specielt meget om hele den der efterskoleting. Jeg ville egentlig bare gerne hjem, og jeg syntes, det var ret svært ikke at have mit eget værelse, og at der aldrig var stilhed. Jeg gik på anden dagen ned, og jeg blev nødt til at opholde mig en hel dag i sengen, fordi det hele bare blev ALT for meget. Jeg tror, det var alle de mennesker på en gang, fy nej.
Det hele blev dog bedre og jeg begyndte at føle mig hjemme. Undervisningen startede, og man fik lidt mere ro på. Man begyndte stille og roligt at få flere tætte venner og veninder, og før man vidste af det var man bare SÅ tætte med rigtig mange mennesker, og for mit vedkommende fandt jeg ud af, hvad et rigtig venskab egentlig er.
Da det gik hen og blev oktober og november blev en del af os i dårligt humør.. Man fik lidt en tindens til at snære af hinanden uden grund. Det havde nok bare i det store hele noget med vejret at gøre, og vi var også blevet advaret om, at vi ikke måtte falde fra af den grund, for det ville gå over. Så når I engang kommer til den tid på året, don’t worry. Everything’s gonna be alright. Så kom jule perioden, og mht. det er der ikke så meget at sige. Det hele blev okay igen.
Dernæst kom vi over i det nye år, og vi tog ud og rejste, som vi også gjorde i oktober, vi øvede til turnè, eftersom min skole fokuserede på musik, og så kom vi hjem til en mere stille og rolig hverdag med en hel masse skoletimer, da vi lidt havde fokus på noget andet ellers, og så kom alle prøverne.
Til sidst på dette efterskoleår begyndte det hele at gå op for, i hvert fald mig, at det snart sluttede, og jeg har her et quote, som passer perfekt til (Ramlah this is for you <- Internt) “Only miss the sun when it starts to snow”, og jeg må sige, at jeg er så trist over, at jeg i starten ikke brugte mere tid på skolen, for lige pludselig stoppede det hele lige foran næsen på os alle, og det var helt forfærdeligt.

Advices from me to you:

  • Fokuser på hvor du er, og hvad du har her og nu i stedet for alt det der er derhjemme
  • Husk på at ingen på din nye skole kender dig, og du vælger selv hvem du vil være. Det her er den bedste tid til at prøve at finde dig selv.
  • Fokuser på hvad der er vigtigt for dig. Jeg siger ikke, at man ikke skal følge med i skolen, men hvis det er det sociale eller fx musikken der er vigtigst for dig, så lad det være det du bruger mest energi på. Det er IKKE gymnasiet. Slap af.
  • Stop sammenligning. Jeg kender selv følelsen af, at man sammenligner sig selv med andre. Måske ligner din roomie et vidunder, når hun vågner, som min gjorde, og du ligner en som lige har fået 60 ture i snurretoppen i Tivoli. Who cares? Du skal bo med folk, og det hjælper ikke noget at sammenligne, for du kan ikke ændre på, hvordan du i det store hele ser ud, hvilket du heller ikke skal.

Håber at dette kunne hjælpe i hvert fald nogle af jer lidt på vej, hvis I gik og tænkte over nogle ting.
Ses snart
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 Outfit Ideas; Amusment Park