From Slack To That

PicMonkey CollageHele min dag bestod egentlig mest af slacking. Jeg var i kirke og så tv, lige indtil den sidste 1,5 time inden vi tog af sted, hvor jeg så gjorde mig klar mht. hår, tøj og makeup. Jeg havde dog lagt øjenmakeuppen længe inden, da der skulle tages billeder af det i ordentligt dagslys.
Jeg synes faktisk af resultatet af det hele blev meget godt med den røde kjole og de matchene læber. Det der nok egentlig er en større mission for mig at gøre mig klar til er nytår. Jeg bliver af en eller anden grund aldrig tilfreds. Men der er en uge til at planlægge det, så jeg prøver heftigt at finde ud af noget i god tid, så jeg ikke stresser over det på dagen og efterlader mit værelse som et bumpet lokum, rent ud sagt.
Men hver ting til sin tid, I guess.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *