The Apple-Peanut Butter Sandwich

3 Outfit Ideas; Amusment Park

SAM_4782 SAM_4786SAM_4785
SAM_4777 SAM_4781SAM_4777
Hej venner!
Jeg var forleden dag i en slags forlystelsespark, bortset fra at der ikke var nogle forlystelser, og egentlig kun labyrinter, eftersom det egentlig er en labyrintpark. Men jeg skal i hvert fald også på vores årlige familieudflugt til BonBon-land i morgen, og jeg ved, eller kunne i hvert fald forestille mig, at der er en masse andre af jer kære læsere, som sikkert også skal i noget lignende, som fx. Tivoli, Bakken, Djurs eller noget helt 4.
Jeg har i hvert fald lavet dette indlæg med 3 forskellige outfits, hvor jeg har prøvet at sprede den lidt mellem det casual og piget og ja, altså sådan lidt af hvert, men stadig holdt det nede på noget, som jeg selv godt ville gå i.
De sko som høre til hvert outfit er sat under outfitbilledet, hvis det giver mening.. I hope so, æhæ.
Håber I kan lide indlægget
Much love
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Apple-Peanut Butter Sandwich