Night Time Routine

5 ways to stay happy

005

Hej skattebasser!

I går tog jeg en lidt sjov beslutning, når man tænker på, at jeg er flad, da jeg nemlig blev plus blogger! Jeg håber på det bedste..

Anyway.. Dette indlæg skal handle om at forblive positivt. Jeg har snakket med forskellige personer, og jeg får “tit” spørgsmålet “Hvordan holder du dig så positiv?” Well, det ikke nemt. Overhovedet ikke faktisk. Og jeg vil da gerne være den første til at indrømme, at jeg ikke altid er lige positiv. Jeg prøver, men når man som teenager føler at hele verden går i mod en, er det altså tilladt at tude og hade alt og alting.

Men her for I altså alligevel 5 måder at forholde sig positiv på i hverdagen.
Good Luck

010

#1 Eating Clean:
Jeg ved ikke om nogle af jer har lagt mærke til det, men når man spiser fast food bliver kroppen hurtig træt. Du får ikke ret meget energi osv. Det gør i det hele taget ikke noget godt for kroppen.
Når man derimod spiser sundt får kroppen energi, og når kroppen får energi bliver man gladere. Simpel right?

001

#2 Stemningen
At tænde lys er noget af det mest afslappende, jeg kan gøre. Er virkelig personen, der er glad for at slappe af. Stres er en ting, som jeg virkelig ikke vil komme ind på, hvilket er grundet til, at afslapning er det bedste!

003

#3 Music changes the world
Som min kære forstander på efterskolen sagde første dag. (Læs overskriften på dette punkt)
Han har ret. Tingen der med det samme kan få en i godt humør – eller dårligt humør for den sags skyld, er og bliver virkelig musik. Det forandre alt! Glade sange gør en glad. Sådan er det.

004

#4 Cleaning out my closet
Det med rent faktisk at rydde op er ikke specielt glædes agtigt, men, men, men, bagefter er det virkelig afslappende. Det der med at få ro på, eftersom du ligesom ikke skal tænke på at rydde op, og derfor bare kan slappe MAX af.. Så, så, sååå dejligt altså!

0042

#5 I’m grateful for..
Kom lidt ind på det i mit sidste indlæg, men en ting jeg er begyndt på er at skrive alle de ting ned, jeg er taknemlig for. Dette er nok det allerbedste jeg kan gøre for mit humør, overhovedet. Det kan i hvert fald varmt anbefales fra min side af.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Night Time Routine