2001411_kvinden_i_b_787776yHej de damer!
I går var jeg, som nogle måske ved, i biografen med mine forældre. Jeg havde ringet til min mor og morgenen og spurgt hende, om hun ikke ville med i biografen og se en film, eftersom jeg har opholdt mig på efterskolen de sidste 3 uger. det gjorde vi så og min far tog så med. De havde begge læst bogen som nu er filmatiseret, så der sad jeg og vidste ingenting.
Et stort, stort 5 tal af mig!
Nikolaj L. Kaas, Fares Fares og Sonja Richter gør det igen. Hold da op! Et eller andet sted var den lidt skræmmende, men jeg overlevede og er stadig en lille tøs mht. sådan noget. Det kan varmt anbefales at gå ind og se den. Hvis I vil læse mere kan I gå ind på denne hjemmeside: http://www.kino.dk/film/k/kv/kvinden-i-buret og læse et resume. Bare en anbefaling.
Stena