All I see, isn't this

Demotivated & Sad

SAM_4685Hej venner,
Overskriften siger lidt det hele.. Jeg tror ærlig talt, at jeg har været væk fra bloggen i snart omkring 2 måneder. Jeg ved ikke lige, hvad der er sket.. Eller jo. En masse er sket. Jeg har bl.a. fået brunt hår, konkurreret i DM i sangskrivning, skrevet en hel del sange, begyndt at have ret godt styr på at spille guitar, været på Roskilde, været ved Blåvand, fået arbejde hos Vero Moda i Roskilde og alt muligt. Jeg har nok også bare været totalt demotiveret til at skrive. Ikke fordi jeg ikke vidste, hvad jeg ville skrive om, men min computer, I ved den hvide Sony Vaio, har bare været det vildeste lort at arbejde med. Derfor blev det nu, at jeg sagde 50/50 med mine forældre, og jeg er nu ejeren af en vidunderlig MacBook Air.

Min mor kommenterede her forleden på, at de sidste par indlæg her på bloggen egentlig bare har været undskyldninger for, at jeg har været væk fra bloggen i så lang tid. Derfor skal ingen af jer derude bag skærmen tage dette som en undskyldning fra min side af. (medmindre i gerne vil have en, så bare se det som en undskyldning, for det er det vel lidt. Shh.)  Tag det som et:”Ja, jeg har været væk længe, men jeg har så mange blogindlæg to come”.

Håber I alle nyder sommeren på det højeste!
Ses snart
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

All I see, isn't this