Hit The Lights

Study Tips

Hej piger!
Nu kommer det indlæg endelig, som jeg har arbejdet hårdt på de sidste 2 dage. Jeg er så glad for det, og det minder lidt, om det jeg lavede for noget tid siden ->> http://stenaalgart.bloggersdelight.dk/2013/08/5-ways-to-stay-happy/
Jeg håber virkelig, I kan lide det.
Kys Stena

 

004hgJeg lægger mig altid i sengen, da vores gulv altid er meget koldt. Vi fik dog et tæppe fra et stykke tid siden, og så blev det der, jeg lagde mig.

013sdfghjMine tusher er mine bedste venner, hvad angår skolen. Det er så nemt at skimme tingene igennem, når man lige ved, hvad det er, man skal kigge efter.

017rtyjJeg kender ærlig talt ingen der tager ligeså mange noter som mig. Jeg er ikke dårlig til det, men jeg synes bare, at der er så meget vigtigt. I sidste ende er det vel kun godt at have så mange, men waaau hvor tager det bare ALT for lang tid.

030sdfghjMin mor er min matematik hjerne og min far står for tysk. Det er altid de fag, som jeg har problemer med, men jeg kan ikke rigtig gå ind i stuen og spørge dem om noget. DAAH, jeg bor på Fyn, så selvfølgelig kan jeg ikke det. Lucky for me, the phone was invented, og jeg bruger den konstant, når jeg læser op til noget, eller bare i det hele taget når jeg har lektier for.

025sedrftvgybhnuAnd there’s a lot. Jeg gemmer altid min gamle papirer, og ender altid med sådan en stak som i ser på billedet. Men med high lighters og mad ved siden af mig, så går det nu nok.

 

1

  • Alberte Whitta

    Super fedt indlæg, og hvor er du køn! <3
    Whittaheart.blogspot.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hit The Lights