Being A Little Sick Girl

Only One Week: What do I watch?

PicMonkey Collage1Hey piger!
I dag har jeg været i Fredericia Teater og optræde.. Vi var der fra kl. 15:00 til 21:30, hvor vi gav 2 koncerter. Pisse hyggeligt, men det er desværre resulteret i et ret sent indlæg, hvilket også ser ud til vil ske i morgen, hvor vi er ved Odense Rådhus og optræder 2 gange. 16:00 og 20:00.
Noget helt andet er det, som dette indlæg handler om. Her på det sidste er jeg begyndt at elske serier. Jeg ser det heletiden, og lige nu er jeg på vej igennem den serie som vises to MTV kaldet Awkwad. Jeg kan virkelig relatere til Jenna, I skulle bare vide.
For ikke særlig lang tid siden blev jeg færdig med Pretty Little Liars, som er noget mere skræmmende end Awkward. Sjovt nok. Normalt, er jeg ikke så meget til sådan noget med mord osv. men lige denne serie var der bare så meget andet som også skete, så det gjorde den mere spændende.
Alle snakker om Gossip Girl. Jeg ved ikke rigtigt, hvad den handler om, men vil i hvert fald gå i krig med den serie efter Awkward.
Det var lige kort fra mig.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Being A Little Sick Girl