Outfit Of The Day: The Nerdy Type

Gift Guide: Guy Edition

Pictures2

1.: Selvom, det måske ikke er det fedeste, så ved jeg, ved jeg, ved jeg, at personen vil blive taknemlig, når han skal bruge sin tid udenfor. Fx, når han skal se på fyrværkeri nytårsaften? Og så behøver det jo ikke være Carhartt, hvis man gerne vil gøre det lidt billigere.
2. Ikke så meget at sige. Alle, måske lige bortset fra morfar, elsker jo en god lyd og det er jo egentlig også de fleste som har sig en iPhone nu om dage.
3. Parfume er jo næsten altid en sikker vinder.
4. Til ham der elsker sport. Det behøves ikke at være en cap, det kan også være en trøje med personens ynglings sporthold.
5. Igen til ham der elsker musik. Beats by Dre lyd har alle jo hørt er gode. Måske er disse også til en person, som bruge det offentlige tit og ofte?
6. Det er ikke alle drenge, som synes om smykker til drenge, men muligheden skal næsten være der.
7. En sæson eller film er jeg sikker på det er de færreste som ville blive ked af det. Hvis man har mange penge til gavebrug, kunne man jo også fx købe alle sæsoner af en ny serie som fx FRIENDS eller How I Meet Your Mother?  

Christmas time just arrived! Jul, jul, jul! Og juleaften nærmer sig!
Gaverne skal selvfølgelig købes, også til de der drenge. Jeg tror ærlig talt, at jeg er den person som har den dejligste men også mest besværlige kæreste at købe gaver til. Men jeg er så også rimelig sikker på, at jeg ikke er den eneste, som har det sådan her. Det behøves ikke engang at være mht. kærester, det kan også være fædre eller morfædre? Jeg besluttede mig i hvert fald for at lave en Gift Guide til jer! Dette er “men edition”, og der vil komme en til piger ligeså snart, jeg får tid. Den er dog også lidt nemmere.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day: The Nerdy Type