Right now; Roskilde With My Girl

I’m not perfect

IMG_2238 IMG_2296 Hej mine skønne læsere!
Jeg fandt lige denne kladde, jeg har lavet for noget tid tilbage, og jeg tænkte, t jeg lige ville udgive den, så I kunne høre hvad jeg nu havde at debattere om..

Jeg er grim, klam, tyk, irriterende. Det skræmmende er, at jeg kunne fortsætte. Hver dag ser jeg piger på nettet, som skriver og snakker om, at de hader sig selv, og hvordan de ser ud. Jeg er helt sikker på, at der også sidder nogle af jer læsere der ude, som ikke kan lide den måde de ser ud, den måde de er eller den måde de snakker til folk på. Vi har vel et eller andet sted allesammen tænkt sådan på et tidspunkt? Sådan har jeg det vel også? Folk fortæller mig, at jeg er perfekt. Nej, jeg er ikke perfekt. Hvis jeg var perfekt, fik jeg ikke 4 i læsning, hvis jeg var perfekt, var jeg ikke mega dramatisk en gang i mellem, vel? Jeg tænker, at det ikke at være perfekt, vel et eller andet sted gør os til dem vi er. Hvis vi var perfekte, ville verden jo være et røv sygt sted at bo.
Stop, det med at sige at du ikke er god nok. Stop, det med at sige, at du ikke er sjov, pæn, klog, osv.
Who the fuck cares? Du har stadig folk i dit liv, som holder af dig. Folk som faktisk ville blive kede af det, hvis der skete noget alvorligt med dig. Der er folk i den her verden, som kan lide dig. Men husk nu også på, at man på ingen måde kan blive elsket af alle. Giv ikke op. Dit liv skal ikke slutte som 15-20 årig?! Husk, på alle de positive ting i dit liv! Hvem gider tænke på det negative? Du har mennesker omkring dig, som altid elsker dig. Folk som vil gøre alt for dig! Hvis ikke din veninde, så din mor. Hvis ikke din mor, så din mormor. Hvis ikke din mormor, er det måske din lærer som ikke vil miste dig. Husk nu for helvede, at du er en dejlig person! Uanset hvad andre siger. U are not allowed to forget that, mkay?

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Right now; Roskilde With My Girl