Valentine Outfit Ideas

Hit The Lights

005 006 007 008Hej piger!
Jeg fik en sindssyg god ide her forleden. Så. Min roomie og jeg havde på et tidspunkt sådan nogle julelys hængende under begge vores hylder på værelset. De blev dog ved med at falde ned og til sidst gad vi ikke mere, så vi lod dem bare ligge.
Da jeg så stod op her forleden, kom jeg til at tænke på, at jeg altid blev sådan små-sur, når jeg kiggede ind i mit skab, da det er så mørkt. Selvfølgelig tog lille kreative Stena, de faldende julelys og hang dem begge op inde i skabet. Det første jeg gør om morgenen er nu at tænde lyset, og jeg kan altså virkelig ikke lade vær med at blive sådan helt WAAAAU”, når jeg tænder det lys der. Hæhæ.
Lysende kostede 15 kr, pr. kæde, så dyrt var det heller ikke.
Håber I har fået lidt inspiration.
Kys Stena 

2

 • Ditte

  Vildt smart! Kan være jeg kopierer idéen til mit eget klædeskab, har præcis samme problem 🙂

  // bandittens.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Schmidt

  Synes lidt at du mangler at nævne hende din veninde, der lånte dig tapen? Det er lidt nederen gjort, Stena. Ellers fed idé – mangler dog stadig din tapeven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Valentine Outfit Ideas