BB or CC?

Night Time Routine

 001Hej skattebasser!
Inden jeg går i dybden med mit indlæg, vil jeg sige, at dette ikke er noget, jeg gør hver dag, kun når jeg har tid..
Men ja..

002Det første jeg gør er simpelthen at rense min hud. Jeg elsker at føle mig helt ren, når jeg går i seng, men jeg går dog aldrig i bad inden, da jeg ikke vil sove med vådt hår.
Til at rense min hud bruger jeg først den lyserøde til at rense – L’orèal Hydrafresh Cleansing Gel, derefter den blå for fugt – L’orèal Triple Active Balance Refreshing Toner, og til slut bruger jeg den grønne for endnu mere fugt – Plaisir Gel Cream.

006Efter at have haft flere forskellige typer bøjler siden 3. klasse er jeg begyndt at blive grundig med mine tænder. Ud over det, skal vi så lige tage et minuts stilhed for, hvor charmerende jeg ser ud, når jeg børster tænder. Thumbs up til mig for at tage billeder af mig selv mens jeg børster tænder. Og ja.

004For mig er det at være positiv en stor ting. Folk der kender mig ved, at jeg ikke altid er i det allerbedste humør eftersom jeg, ligesom alle andre, kun er et menneske. Trist, ja, men that’s life.
Derfor sørger jeg for, når jeg husker det, at skrive alle de ting med jeg er taknemlig over. Dette kan være ting som: “Jeg er taknemlig for, at jeg har en kæreste, som jeg føler mig tryg ved.” eller “Jeg er taknemlig for, at jeg ikke bliver rød af at være udenfor i solen i 2 sekunder, som nogle få andre mennesker gør”. Bare små ting der får mig til at være glad og føle mig tilfreds. Dejlig ting, det må jeg sgu alligevel sige.

003Fordi det er så satans varmt udenfor bliver min hud hurtig tør, hvis den ikke får nok vand. Derfor prøver jeg at huske et glas vanden, inden jeg skal sove. På denne måde påvirker jeg heller ikke min søvn helt ligeså meget, hvis jeg vågner om natten og er tørstig, da vandet står lige ved siden af.

007Og til sidst elsker jeg at holde mig glad ved at se Youtube Guruer snakke om makeup, tøj eller bare ting som kan hjælpe mig i hverdagen. Bubzbeauty er en af mine ynglings, da hun altid er så positiv omkring alting.

Jeg håber, I kan lide denne slags indlæg. Det tog mig lang tid, men er til gengæld også lykkelig over resultatet, og jeg ville derfor elske at lave flere af disse indlæg til jer!
Stena

 

 

2

 • Stine

  Super fedt indlæg! Og rigtig fedt redigeret, hvilket program har du brugt?:-)) kan rigtig godt lide din blog<3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Stine Algart

   Picmonkey.com
   Det er gratis og sindssyg nemt! Jeg er glad for, du kan lide det 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BB or CC?