Bloglovin'

Outfit of last night; Haven’t been wearing a dress for a long time

I går var jeg jo som sagt til 16 års fødselsdag, hvor dresscoden for pigerne var lårkorte og stilletter. Mega fedt når man aldrig går i kjole… Har ikke haft en kjole på sidden min konfirmation d. 5. maj 2012… Jeg går, som i nok kan læse, ikke i kjole. Jeg ejer ikke engang en? Derfor var det rimelig underligt at hoppe ned i sådan en nederdel. Men jeg følte mig rigtig feminin, og jeg havde egentlig ikke noget i mod det. Så længe det ikke bliver for tit, at jeg skal klæde mig så fint, så er det okay.
Men jeg fandt i hvert fald disse billede i dag på mit kamera. Rimelig sjovt. Men jeg følte mig pæn, og det gav lige et skub op ad til selvtilliden. Ja tak!
På dette billede – synes jeg, at nederdelen ser lidt kort ud. Den var dog ikke så kort….

Hvid topH&M / Sort blomstret trøjeSparkz / NederdelVero Moda /

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'