Læseferien

Det der med læseferien..

LektierHej mine skønlinger!
Jeg har haft det dårligt hele dagen, og er derfor først nu stået op, og klar til at lave et hurtigt indlæg inden jeg smutter i seng igen..

Jeg er en af de der typer, som bare ikke på nogen måde overhovedet kan tage sig sammen til at læse op til en masse ting der ikke interesserer mig, så som fx fysik, kemi, matematik, biologi and the list goes on. Men gøres skal det og jeg har nu fundet en metode til at få det gjort.
Jeg er sådan en type, som elsker at være forud med ALT! Det er lidt sindssygt, men jeg bliver faktisk virkelig sur på mig selv, hvis jeg er bagud. Derfor har jeg besluttet mig for, at lave en læseplan. Ved hjælp af dette kan jeg holde styr på hvor langt forud jeg er med alting! Smart, Stena. Smart!
Og, og, og… Ud over at være forud elsker jeg også at holde alting i en pæn orden, sådan så jeg ikke bliver frustreret over, at mine noter ligner et stort stykke rod. Derfor fik jeg også købt mig en notesblok, som jeg har skrevet både noter OG læseplan ned i.
Og til sidst kommer den nok mest triste ting af dem alle. Jeg læser ALTID ALLE mine noter igennem samt de bøger vi nu har haft om det emne. Det hele skal simpelthen med. Det tager lang tid, men hold da op hvor bliver man altså også glad for det til sidst!

Jeg håber det kunne give lidt inspiration til de flittige unge mennesker med læseferie. Det her var i hvert fald mine metoder.. Så ja!
Godnat, venner!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læseferien