En Lille Pakke; Nelly.com

Læseferien

034Jeg holdte her i torsdags sidste skoledag og hold kæft hvor var det mega fedt! Jeg var matros, tihi.
Vi kastede med karameller og gav folk barberskum i hovedet, hvor vi derefter spillede fodbold, spiste frokost og så små film og gamle billeder.. Alt sammen med lærerne. Efter det tog vi til Rådmandshaven og holdte fest med de andre 9. – 10. klasser. Derefter tog vi hjem, gik i bad og tog til fest hos Mikkel fra min klasse. Så hyggeligt!
Nu er det så bare i gang med at læse op til mine 3 mundtlige afgangsprøver, og I ved jo hvor dårlig jeg er til sådan noget… ( http://www.youtube.com/watch?v=2a4UEC20r7Q ) Dog har jeg lavet en plan, så der også er plads til frihed. Første læseferie.. Wow.. Underligt at tænke på.
Nu vil jeg lave mig en kop te og stene lidt Youtube videoer og sådan..
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Lille Pakke; Nelly.com