Saturday; Popcorn, musik, kaffe og snapchat

My day; Kosmetolog

Hej Bloggen!
En af mine julegaver fra min forældre, var et “gavekort” til en kosmetolog, hvor jeg fik renset min hud og fik ordnet mine bryn.
I dag var jeg så der oppe med min mor, og vi havde en super hyggelig og piget tur.
Vibeke, som damen vi var oppe hos hedder, var simpelthen så sød! Hun roste og roste og roste både mine bryn og min hud. Man kan jo altid bruge lidt komplimenter til at få selvtilliden op med, når man ligger der på en briks uden makeup.
Jeg har tænkt mig,at fortælle lidt om hvad hun gjorde og til sidst fortælle jer om produkterne, så det giver lidt bedre mening.
Jeg startede med at ligge mig på briksen helt afslappet men alligevel lidt spændt mht. voksningen af mine bryn.
Hun startede med at voksne mine bryn og kom lidt små varmt blåt voks under og mellem mine øjenbryn. Så tog hun noget papir på og på rev hun. Det gjorde ikke ondt på nogen måde, overhovedet! Den voksning var slet ikke nervøsiteten værd. Det nev lidt i det sekund kun rev papiret af men ellers ikke det mindste.
Derefter fik jeg renset min hus, og så fik jeg en abrikos maske på, som mit ansigt virkelig holdte af! Min hud sugede alt fugt fra den maske på ingen tid!
Efter masken påførte hun en creme, hvor min hud efter flere timer stadig var i gang med at sluge cremen.
Mine øjenbryn var godt nok røde og er det sådan set stadig, men Vibeke fortalte også, at de var normalt.

Produkterne:
Alle produkterne er fra Acadèmiè og er nok det bedste mærke indenfor pleje af huden jeg længe har prøvet. Desværre, er produkterne heller ikke nogen hvor man bare kan købe dem i Matas. Her bliver man nødt til at kontakte en kosmetolog, der handler og arbejder med det her.
En ting jeg vidst lige glemte at fortælle, var at hun også gav mig to peeling masker som også bare var superlækre!
Acadèmìe Gentle peeling cleanser 2 in 1: Dette produkt var det Vibeke brugte til at rense min hud med lige ind jeg fik maske på. Den dufter supergodt og følels dejlig at maskere ind i huden.
Acadèmìe Apricot Mask: Dette var det produkt jeg allerbedst brød mig om. Den gik virkelig ind og arbejdede med huden, de steder hvor den var tør. Det underlige ved den, var at det prikkede lidt i huden mens den var på. Det var rigtig dejligt, men Vibeke sagde også at hvis man havde en rigtig tør hud, skulle man være klar på at det godt kunne nive rimelig meget i de første 30 sekunder.
Acadèmìe Phyto-peeling with seaweed: Den her blev vidst påført efter masken. Man jeg kan faktisk ikke rigtig huske hvordan den føltes? Der er nogle små korn i masken, hvor man kan mærke at de går ind og hjælper. Den lugter ikke rigtig af noget.
Mht. min creme er jeg pludselig blevet i tvivl om det var Acadèmìe Light Fluid eller om det var Acadèmìe Moistruizing protection cream. De skulle i hvert fald begge to være rigtig gode og som jeg skrev før, så holdte den jeg havde på forfærdelig længe!
Den lille tupe er noget læbepomade halløj som hedder Acadèmìe Scientific system soin Repulpant Levrèns. Jeg har dog ikke prøvet den endnu.

Jeg er meget ked af at dette indlæg blev så langt, men det kunne altså ikke gøres kortere.
Nu ved I i hvert fald hvilke produkter jeg bruger, og som jeg er meget glade for.
Hvis I har nogle spørgsmål, så skriver I bare.
Godnat!
– Stena Som I nok kan se,er mit ansigt stadig fugtigt og der er stadig røde mærker under og mellem mine øjenbryn Dette aftager.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Saturday; Popcorn, musik, kaffe og snapchat