Makeup of the night; Brownie

My Inspiration

523446_10150696958563880_181811348879_9576439_590401625_nHej skattebasser!
Nogle har spurgt efter hvor jeg får min inspiration. Skal jeg være ærlig, så får jeg den mange steder fra. Ikke så meget på gaden, da jeg bor ude på landet.. Men jeg får utrolig meget inspiration personligheds- og stilmæssigt fra Youtube. Youtube er i mine øjne bare en stor inspirationskilde. Mene jeg vil nu mene, at de fleste af de Youtubere jeg ser, ikke er nogle jeg finder inspiration fra mht. min stil. Det er mere inspiration til livet, til min blog og til mine videoer.. (Jeg har for resten tænkt på at lave endnu en video i morgen.. Hvis I har nogle forslag må I meget gerne skrive en kommentar eller skrive til min mail).
Mine største inspirationer er klart: Macbarbie07 aka. Bethany Mota, Bubzbeauty aka. Linda Tsang (som er hende der ses på billedet) og Stilababe09 aka. Meredith Foster. Jeg skal nok linke deres kanaler i bunden af dette indlæg.
Bethany inspirere mest pga. hendes måde at filme på, men også fordi hun er så satans sød!
Linda har man kun et to ord for. Talentful og grineren.
Meredith synes jeg bare personligt minder lidt om mig. Hun har den der bonderøvs accent, når hun snakker og gør grin med alt.
– Det bliver det eneste indlæg I får i dag. Jeg er fuldstændig smadret.. Så godnat!

Bubzbeauty:
http://www.youtube.com/user/bubzbeauty

Macbarbie07:
http://www.youtube.com/user/Macbarbie07?feature=fvst

Stilababe09:
http://www.youtube.com/user/StilaBabe09?feature=fvst

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup of the night; Brownie