Dinner; Warm Summer Nights

BB or CC?

PicMonkey CollageHej mine skønne læsere!
Jep, I’m back, som I nok kan se på mit late night indlæg, men jeg kan virkelig ikke sove..

En ting som I nok ikke vidste om mig er, at jeg faktisk interesserer mig utrolig meget for makeup og skin care. Hvis jeg selv skulle sige det, så ved jeg en hel del om makeup i forhold til andre 15-årige piger. Derfor tænker jeg lidt, at det ville være dumt ikke at dele den viden, jeg nu engang har med jer.
Eftersom det er sommer starter vi med disse meget berømte ansigtsprodukter. Nemlig BB- og CC Cream.
BB Cream er nok den mest udbredte her i Danmark, eftersom vi altid er bagud inden for makeup verdenen.. *Meget grimt ord om dette indsættes her..*. Men i hvert fald er der to forskellige slags af denne meget light weight Foundation. Dog er de igen meget ens, og folk med normal eller mixed hud som jeg selv, behøver egentlig ikke at tænke over dette, men jeg synes personligt, at det er meget morsomt at høre om.
Så spørgsmålet bare hvilken der er bedst? Hvis vi starter med BB Cream:

BB Cream:
BB står for Blemish Balm eller Beauty Balm og kommer fra det sydkoreanske og japanske marked. Den indeholder alt det alle taler godt om. Den er bl.a. fugtighedsgivende, den indeholder solcream og oven i alt det, indeholder den også det der skal til så den også dækker en smule. Men lige mht. dækningen af urenheder ville jeg ikke anbefale den. Den udjævner din hud, sådan så du kommer til at se nogenlunde normal ud og derfor ikke har 3 forskellige farver i ansigtet, men mere gør den egentlig heller ikke.

CC Cream:
CC står for Color Control og den gør faktisk det samme som BB mht. solcreamen og fugtigheden og det. Men, som navnet også siger, så er denne “foundation” bare bedre til at dække urenheder og gøre forskellige “fejl” mindre at se på. Den skulle også have en letter formel, sådan så den var lettere at påføre, men hvad jeg sådan lige kan læse mig til og høre om, er der vidst delte meninger om dette. CC burde også have et godt forhold til oliet hud, da den er utrolig nem at påføre. CC Cream er nok egentlig også mest udbredt i Asien, men man kan godt få fat i den herhjemme i en helt normal butik som Matas eller Esthetique.

Jeg håber, I nød dette okay lange indlæg. Jeg har haft det sjovt med at lave det, så ja!
Fortsæt god dag
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dinner; Warm Summer Nights