Study Tips

My Morning Routine – Long Mornings

Hallo there!
Here I am med endnu et indlæg, lidt som mit forrige. Det er de fedeste indlæg at lave, men også dem som tager længst tid.

Her er min morgen rutine i hvert fald. Jeg har skippet de første ting, som jeg gør, når jeg står op hvilket er at gå på toilettet, spise morgenmad, gå i bad og til sidst børste tænder. Dernæst kommer alt det her.
Jeg er lige kommet i tanke om, at jeg tager tøj på før jeg lægger makeup.. Hvilket er mærkeligt, eftersom makeup som pudder tit drysser. Men det er ikke gået galt indtil nu.
Håber I kan lide indlægget, girls!
Kys Stena 

034dfghjkKøn, ja. Jeg fik bukserne af min bedste veninde, da hun kom hjem fra USA. Trøjen købte jeg på Fanø men, som man kan se på mærket, så er den fra Only. Bruges egentlig til hverdagsbrug men den er så dejlig blød, at jeg egentlig bare gerne vil sove i den.

014djfDet er ikke altid, at jeg gør dette, men det er sgu egentlig meget rart, når jeg ikke sætter tøjet frem om aftenen.

015rfghujHer står jeg ca. i en time.

032dfghjAltid, altid, altid! Jeg hader, når min seng ikke er redt, det ser så roddet ud..

017cvbnmSiger lidt sig selv

029cvgbhjnkAvoid damaged hair, girls..

031dfghjkBortset fra mit eneste MAC produkt, bruger jeg “alt” det her, næsten, hver dag på skolen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Study Tips