The Coat

I Don’t Care What They Say About Me. I Just Want To Eat.

largeAf en eller anden grund finder jeg virkelig dette billede og dets tekst utrolig inspirerende. De ord er nemlig planen at skulle komme ud af min mund, når 2014 er omme. Helst lidt før. Jeg kan sagtens se det smarte i at tælle kalorier, hvis man altså er overvægtig eller har brug for det, fordi man skal tage på. Ikke for de piger eller drenge som er normal vægtig men alligevel gerne vil tabe sig. Det er dem, som jeg så inderligt ønsker vil læse dette indlæg.
Mange tager den skide vægt, som sikkert står ude på samtlige af jeres badeværelser, så pisse seriøst. Hvorfor? Det er ikke sundt at være ligtynd. Heller ikke pænt for den sags skyld. Det eneste den vægt gør for jer undervægtige eller normalvægtige, som prøver at tabe sig, er kun at give jer endnu mere lyst til at tabe jer og ud over det er den også god til, at smadre jeres, måske ikke ret store, selvværd. Mange glemmer at tænke på at vægten ikke fortæller en om ens knogletykkelse, krops bygning eller muskler. Eller jo, nogle få vægte gør måske, men det er ikke mange som har sådan en. Desværre.
Det kommer til at lyde så clichè, men alle jer som læser det her er så meget mere værd end et dumt tal.
Grunden til, at jeg tager det her op nu er at mange af jer derude, med garanti, har en plan om at tabe jer i dette år. Til jer vil jeg bare gerne have, at I måske lige genovervejer det, og ser på om I overhovedet har brug for at tabe jer? Der er aldrig noget galt i at få flere muskler, men der er forskel på dèt og at tabe sig ved hjælp af fx at springe måltider over.
Lev sundt med massere af grønsager, frugt og kød, i stedet for slet ikke at spise. I får det kun værre med jer selv. Det var egentlig bare min pointe.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Coat