Asos For Everyone

Purple Hair Don’t Care

001
002Hej piger!
I får lige et hurtigt indlæg inden jeg igen tager tilbage til Sjælland på weekend.
Jeg besluttede mig for at blive på efterskolen sidste weekend, hvilket min dejlige veninde Julie også gjorde. Julie var normalt brun-håret men ud-levede  #yolo i weekenden, da hun ville have det lilla i stedet for. Jeg hjalp hende, og eftersom det var første gang jeg nogensinde skulle farve hår på en anden, var jeg ærlig talt pisse nervøs, hvilket jeg ikke havde behøvet, da resultatet blev fantastisk. Det klæder hende meget bedre end hendes tidligere brune hår.
Jeg kan virkelig anbefale jer denne hårfarve. Den er SÅ nem at farve med og findes selvfølgelig også i andre farver end lilla.
Go’ weekend til alle.
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos For Everyone