Needs of December

2014 Life Change

003
Dagen i dag er gået med Anna i mit selskab.
Jeg har endnu et par sko og en bluse at vise jer, men pga. manglende kamera og intet sollys må det blive i morgen.
Tænkte at I måske var lidt nysgerrige mht. mine nytårsforsæt? Det er nemlig en af de ting jeg bliver allermest inspireret af. Andre personers holdninger til vaner der måske skal væk, eller vaner der måske endda skal på banen?
Her har I i hvert fald nogle få af mine, dog med en længere forklaring til dem.
Kys Stena

Vægten skal ikke falde, musklerne størrelse skal stige. Kort fortalt er jeg på ingenmåde interesseret i at tabe mig. Jeg er mindre end de fleste på min alder, hvilket også betyder at jeg egentlig ikke skal veje ligeså meget som andre gør. Mange har altid ser mig som den spinkle pige med mange mavemuskler. “Well, I don’t wanna be ‘That girl’ anymore”. Ingen er interesseret i at være spinkle, har jeg ret? I mit tilfælde, ja. Musklerne skal op, og jeg vil kunne se forskel på dette tidspunkt til næste år.

Næste at være ligeglad mht. mad ville være det bedste. Hvor er det dog ærligtalt belastende med de skide kalorier. Jeg vil ikke lyve, jeg tænker stadig ok meget på dem. Måske endda lidt for meget. Jeg gider det ikke mere. Der er intet galt i at have det som en lille reminder i baghovedet, men det skal ikke styrer nogen overhovedet. Jeg elsker sundmad, og jeg vil ærligtalt bare gerne fokusere på at spise meget af det. 

“… Don’t care”. Ja, jeg er en af dem som går for meget op i folks meninger om mig. Hvis folk ikke kan lide mig, får jeg det så dårligt og får lyst til at græde. Det er vel ikke underligt, men jeg hader, at jeg ikke bare kan være ligeglad, jeg mener hvorfor ikke? Der er selvfølgelig en grænse mellem fornuft og arrogant. Men jeg ser ikke nogen grund til at gå så meget op i folks holdninger til om jeg fx blogger? Jeg prøver, og synes egentlig det går meget godt, at være ligeglad med om folk synes blogging er lamt, for det synes jeg ikke, og jeg kan se på mit antal af læsere, at I heller ikke synes, det jeg laver er lamt, så hvorfor stoppe fordi folk har forskellige vinkler og tilgange til livet. 

Best start. Jeg starter på gymnasiet efter sommerferien, og jeg er simpelthen så nervøs. Min mor fortalte mig, at jeg i 8. klasse sagde:”Dette skal være et godt år”. And guess what? Det blev det virkelig, og jeg udviklede mig virkelig meget i 8. klasse, i hvert fald skole mæssigt. Jeg er 110% fast besluttede på at 1. g skal være et fanstatisk år for mig, også skole mæssigt, men egentlig mest bare i det heletaget. Det ville være så godt, og jeg har i sinde at gøre, hvad der skal til for, at det bliver fantastisk. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Needs of December