One of them; Healthy living

Not one of those; Fie Laursen

PicMonkeyCollage_zps93e9ea72Hej mine skønne læsere!
Jeg har nu mødt nogle få af jer der følger min blog, og I har alle sagt, at I elsker min skrivemåde.
En ting jeg har tænkt på at tage op længe er Fie Laursens blog. “Læser du hendes blog?”, “hvad synes du?”.. Og spørgsmålene fortsætter jo.
Ja, jeg læser hendes blog, og jeg synes faktisk, at den er ganske god! Det jeg godt kan lide, er faktisk bare det med at hun tør at være sig selv. Problemet med Danmark er nemlig, at man bliver stemplet som den der “WEIRD!” person, hvis du skiller dig bare lidt ud. Utroligt, at et land kan være så arrogant.. Så er det vel bare. MISFORSTÅ MIG NU IKKE’! Jeg holder virkelig af Danmark, og kommer aldrig til at flytter herfra! Det jeg mener er bare, at man fandeme skal have nogle – undskyld udtrykket – nosser, til at skille sig ud i dagens Danmark. Og hvis der er nogen der har det, så er det Fie Laursen.
Ja, altså, det er jo bare min mening, og ærlig talt så gider jeg ikke gå i dybden med alt det der omkring mobning og sådan. Fie er god til det hun laver, nemlig at blogge om mode og få punkter i sit liv.
Det var lige indlægget for i dag. I morgen skal jeg en masse ting, sååå ja.. Dog håber jeg på at kunne få blogget lidt.
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One of them; Healthy living