Efterskole; Et år for livet

My Wishlist; Dresses from Nelly

 

Nelly

Jeg er utrolig ked af at indlæggene ikke kommer så regelmæssigt, som de plejer, men det er lidt grundet efterskolen. Jeg er altid på farten, og derfor er det først om aftenen, hvor jeg egentlig har tid til at blogge. Men ærligt, så er blogging jo ikke bare at sætte sig ned og skrive en tekst om en kjole. Billeder, redigering og kreativitet skal også lidt være ind over for at gøre et indlæg til et indlæg.

I hvert fald. Jeg ved, at I nok, hvis I har fuldt med lidt tid, at jeg prøver, prøver, prøver, at være mere feminin i den måde jeg går klædt. Men det er svært. Specielt når jeg ikke har nogen penge, overhovedet. Måske kan det blive til en kjole? Jeg ved ikke helt, men jeg vil så gerne have flere kjoler! Heldigvis skal jeg til London med min efterskole og shoppe! Så det’ en god ting.
Jeg har lavet en collage med budget venlige kjoler, og de kan alle findes på Nelly.com. Man finder dem lidt hurtigere, hvis man sætter hjemmesiden til at vise fra laveste til højeste priser, finder man dem nok hurtigere.
De øverste er de måske lidt mere behagelige kjoler, som er gode til folk der fx rejser meget eller fx går på efterskole, hvor de nederste er lidt mere dressy, men de kan stadig dresses ned og op.
Håber I kan lide det!
Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterskole; Et år for livet