Outfit Of The Day; A Piece Of Blue

Valentine Outfit Ideas

Pictures3En måned minus 2 dage til Valentines dag, piger!
Valentine er nok en af min yndlings højtider og mest amerikanske højtider! Den er så sød, romantisk og fantastisk! Men jeg kan godt se, at hvis man ikke er en kærlighedssucker, som jeg selv, kan det virke meget kvalm. Alligevel, kan jeg ikke rigtig lade vær med at klæde mig i det kærlighedshumør, jeg nu engang altid er i. Dog har jeg samlet en collage til næsten alle de forskellige forhold, folk har til Valentine.
Undskyld, jeg er lidt off bloggen her for tiden. Jeg prøver at få det til at passe ind. Men jeg skal forberede til terminsprøver, OSO og åbent hus mht. gymnasiums. Apropos OSO så ville det virkelig være perfekt, hvis jeg kunne få lov til at interviewe en af jer søde læsere, som læser dette og finder min blog interessant, i forbindelse med mit OSO arbejde som handler om min drøm nemlig at blive professionel blogger.
I kan skrive til min mail: gubbi97@hotmail.com eller bare smid en kommentar, hvis I vil hjælpe. Håber I skriver!
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day; A Piece Of Blue