Protein Breakfast

Outfit Of The Day; New Years Eve

PicMonkey Collage6PicMonkey Collage5Kreativ title, ikke sandt?
Nej, men tak, for jeres tålmodighed. Her er det endelig! I fik en lille smagsprøve i går, men her er det hele endda med detaljer. Kjolen er fra Nelly.com og var faktisk også den kjole, jeg havde på til min dimission, hvis vi går et halvt år tilbage. Det er så behagelig, og stoffet er endda ret tykt i det, så det ikke var helt koldt.
Jeg havde ikke bare ben. Mine tynde strømpebukser lå bare hos min kæreste, så jeg fik dem altså først på senere. Til outfittet havde jeg mit sædvanlige ur på samt 3 spinnin’ rings og på fødderne bar jeg mine plateausneakers fra Outsider. Selvom jeg lige har købt mig et par sorte stilletter, valgte jeg dem fra, da jeg ikke ville risikere noget, nu når man skulle springe ind i det nye år. Kunne lige se det for mig. Stena. Nytårsaften. Et brækket ben. Nej tak.
Anyway, så håber jeg, at I fik sprunget ordentligt ind i det nye år.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Protein Breakfast