Disney Copenhagen

Outfit Of The Day; A Piece Of Blue

PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Hej mine piger!
Jeg har travlt med lektier, OSO og terminsprøver, hvilket går ud over min ellers okay blogging. I får alligevel lige outfittet fra i dag. Jeg havde kun dansk og køkkentjans, og ellers har jeg brugt tiden på lektier, lektier og musikcafè her til sidst, hvor jeg optrådte med Dream a little dream of me.
Min kjole er bare basic sort med alt andet også i sort. Men.. A little color added med mit blå halstørklæde.
Håber I har haft en lækker dag.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Copenhagen