Only One Week; Oatmeal Balls Was Made

Only One Week; What About New Years Eve

Pictures1Hej igen piger!
Jeg skriver det her indlæg lille juleaften, dog ved jeg ikke, om det kommer op d. 23. eller 24.. Jeg har ikke meget tid d. 24., da jeg skal i løbe, ha’ brunch, i kirke, gøre mig klar, og så holde jul.
Men jeg kom til at tænke på nytår. I dag er der 8 dage til, og hvis vi skal nå at bestille kjoler osv., skal vi nok skynde os. Mit yndligsoutfit er klar det Chic outfit. Enkelt og behageligt mht. skoene.
Dog ville jeg give jer forskellige muligheder. Her er lidt til tænker jeg? I hvert fald inspiration til alle. Alt fra collagen er fra Asos.com, og der er tilbud på alle tingene i ser på billedet.
Glædelig jul
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Only One Week; Oatmeal Balls Was Made