Only One Week: 4th Sunday In December

Only One Week; DIY Last Minute Gift

PicMonkey CollageHej piger!
Det er jul i morgen! Jeg kan virkelig ikke tro det.. But it’s true, og jeg glæder mig helt vildt!
Anyway, jeg har i julen haft det sådan, at jeg gav min søde kæreste små adventsgaver, dog var jeg ikke hjemme 2. søndag i advent, og jeg er derfor 1 gave bagud. Jeg har ikke haft tid til at købe noget specielt, da jeg allerede har købt hans julegave.
Jeg synes “24 thing I love about you” er en alletiders gave til en man holder af. Den tager ingen tid og koster næsten intet! (Grunden til det 24, er fordi vi blev kærester d. 24., så det kan sagtens være et andet tal, hvis det er det)

Du skal bruge:
Et kortspil
Tape
Papir
Bånd
Farveblyanter
Hulemaskine

Sådan gør du:
Eftersom jeg havde papir stykkerne i den størrelse, som jeg skulle bruge, behøvede jeg ikke at klippe dem til. Jeg tog derfor bare papiret og tapede det fast på kortet (den side, kortets spiller vises på.) Derefter skrev jeg noget, som jeg elsker ved ham, klippede to huller i og begyndte derefter på det næste kort.
Til sidst skal der bånd igennem dem alle og så bindes. And there you have it.
Det var virkelig en sjov ting, at side og rode med og kan klart anbefales.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Only One Week: 4th Sunday In December