Only One Week: Odense By Night

Only One Week: 4th Sunday In December

PicMonkey CollageHej piger!
Sidste søndag i advent means gave-tid!
I dag fik jeg denne “creme” til håret af min bedstemor! Jeg så den for første gang hos min frisør sidst jeg bliv klippet, og min frisør, bedstemor og jeg snakkede lidt om den. Jeg kan slet ikke fatte, at min bedstemor huskede det! I’m forever grateful.
Glæder mig så meget til at få den brugt!
Håber på en mere aktiv bog i morgen, da jeg ikke skal ligeså meget som i dag. Op og træne, hjem, lave den sidste gave færdig og så pynte træet. Jeg er ked af den dårlige kvalitet, men jeg har glemt mit ordenlige kamera på skolen, og indtil jeg finder mit andet kamera, må I desværre nøjes.
Glæder mig som et lille barn til juleaften!
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Only One Week: Odense By Night