The Mixed Scent Of Autum And Winter

The Perfect Gift

PicMonkey CollageHej piger!
Her til min fødselsdag fik jeg den sødeste gave! De er længe siden jeg har været så lykkelig over en lille ting som denne. Men min vidunderlige kæreste gav mig en halskæde. Hjerteformet med små sten i og så er den fra Pilgrim! Det er den første ting jeg nogensinde har modtaget fra Pilgrim, og literally girls. Jeg tror ærlig talt aldrig, jeg har været på pumped over en lille halskæde. Men den er så smuk, og jeg kan græde bare ved tanken om, da jeg åbnede gaven. Det kom lidt som et chok, da jeg troede, min gave var en tur på Running Sushi med ham dagen inden min fødselsdag, men nej, ikke kun. Jeg sætter så stor pris på mit liv lige nu, og elsker det til det yderste. Håber I har det på samme måde.
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Mixed Scent Of Autum And Winter