Outfit Of The Day; New Year Same Hatefull Mondays

Silenced By The Afternoon

PicMonkey CollageAt have stilletime er virkelig noget af det dejligste. Det der med at ligge på værelset og se serier, blogge og drikke kaffe UDEN at blive set som asocial er virkelig dejligt!
Jeg vil nu gå i gang med en ny serie kaldet Gossip Girl. I kender den sikkert. Jeg er SÅ langsom og begynder først nu.. Efter Gossip Girl bliver det nok The Carrie Diaries. De virker sygt spændende, specielt fordi jeg elsker Sex and the city.. Så ja.. Fortsæt dejlig tirsdag, piger!
Kys Stena 

1

  • Mia

    Det lyder som en fantastisk idé! Jeg blev selv færdig med at se Gossip Girl for nogen måneder siden 🙂 Du vil ikke fortryde. Den er så skøn den serie <3 Jeg kunne godt tænke mig at se Girls. Det skulle vidst være en trashy udgave af Sex and the city 😀

    Knus Mia
    http://www.blogaboutmia.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day; New Year Same Hatefull Mondays