New function; Only Green

Eksamenslæsning eller nej | stenaalgart.bloggersdelight.dk

525394_4497133117939_10830647_nHej mine søde læsere!
Jeg er sygt ked af, at bloggen har været sat lidt på standby her for tiden. Jeg har haft utrolig travlt med bl.a. eksamenslæsning. Når eksamenslæsningen så er gået forfærdelig har jeg været stresset over, at det er gået fofærdeligt.. Så ja.
Da jeg læste op til biologi her forleden, besluttede jeg mig for at filme det. LOL. Dårlig ide.
Det skal dog lige siges, at jeg faktisk fik læst en del om celler og alt hvad det indebærer, da vi altid har fået at vide, at det er det vigtigeste og at alle prøverne indeholder noget om det. Ja, right. Prøven handlede om landbrug og ikke en papskid om hverken kromosomer eller aminosyre. Fuck det.
Jeg filmede det stadig, og hold kæft hvor kan man være ukoncenteret en gang i mellem, når man egentlig ikke gider.
Jeg ønsker alle afgangsprøve- og eksamenselever held og lykke.
Kys Stena

Video: http://www.youtube.com/watch?v=2a4UEC20r7Q

Btw. Jeg går i 9. og er derfor til de skriftlige afgangsprøver. Videoen hedder godt nok “Eksamens læsning..”, men det er kun fordi, at afgangsprøvelæsning lyder dumt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New function; Only Green