What To Wear?: Konfirmation Part 2

Update 30/4 2013

002Hej mine skønne læsere!
Lige en lille update inden kæresten kommer over.
Jeg er ked af, at jeg ikke har haft mulighed for at blogge her for tiden eftersom mit kamera ikke er blevet ladet op.
Jeg har været til konfirmation lørdag og sammen med min skøøøøønne kæreste søndag. Så er det tilbage i skolen og så står den ellers på lektier og det hele.. Pis’ nederen.. Vi fik mandag morgen kl. 08:00 at vide, at vi skulle op i biologi og skriftlig tysk til eksamen. Jeg græd, næsten. Det var i hvert fald tæt på. Skriftlig tysk?! U serious?! Det er virkelig røv trist! Biologi er ikke så slemt, men stadig.

I morgen har jeg fri og jeg skal holde fødselsdag for min lillebror som fulder 12 år! Hold da sgu!
Men om lidt kommer min kæreste som så sover her til i morgen og skal være med til at fejre en af de dejligeste drenge i verden!
Rigtig go’ tirsdag derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What To Wear?: Konfirmation Part 2