Outfit of last night; Haven't been wearing a dress for a long time

En lille pakke; EOS Limeted Edition

Hola søde læsere,
Så i dag ankom en lille pakke. Jeg vidste ikke rigtig hvad det var, men da der stod Stine Algart på pakken, valgte jeg jo trods alt at åbne pakken. Jeg havde modtaget to Limeted Edition EOS lipbalms! De dufter fantastisk! Den lyserøde hedder Strawberry Sorbet og den lilla hedder Passion Fruit. De dufter – og smager – så godt!
Jeg havde allerede skrevet, at jeg ønskede mig nogle til jul. Så jep, nu er det streget.
Jeg er så glad for dem, og jeg kan helt sikkert anbefale at ønske sig dem, købe nogle selv eller at give dem i julegave.
Hvis I har prøvet dem, hvilken en er så jeres favorit? 

 

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of last night; Haven't been wearing a dress for a long time