Outfit Of The Day: Visiting A Secondary School

Outfit Of The Day: Black And Gray

PicMonkey CollageHej piger!
I dag var det så 2. dag på frisørskolen i Kolding, hvor vi stylede hinandens hår. Det var så hyggeligt! Da jeg kom hjem, var jeg så smadret, at jeg lagde mig i sengen og sov 2 timer. Da jeg vågnede, havde jeg det virkelig dårligt og måtte derfor melde mig syg fra den musical, vi skulle ind og se. Hele skolen. Hvilket er virkelig trist. Jeg tror, jeg tager tidligere hjem i morgen. Jeg er så træt og smadret. Jeg kan mærke, at jeg bliver nødt til at prøve at forholde mig positiv, men fordi der sker så meget her, er det virkelig svært at fokusere på det positive. Jeg har virkelig brug for denne weekend. I hvert fald er mit outfit som jeg godt kan lide det. Bortset fra jordfarverne som mangler. Det meget stilrent. Lige som jeg kan lide det.
Og så begynder julemåneden på søndag!
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day: Visiting A Secondary School