Outfit Of The Day; New Years Eve

Todo List For 2014; Beauty And Fashion Related

Hallo there!
Jeg er lige kommet hjem fra biffen med min familie, da vi var inde og se Frost. SÅ GOD (!!!).
Ja, todo’s for 2014. Eller i hvert fald nogle af dem.
Det er nok mest beauty and fashion related, men her er nogle af dem i hvert fald.

PicMonkey Collage

Blive tilfreds med mine skabe: 
Mine skabe på mit værelse er nogle virkelig lorte skabe, rent ud sagt. Jeg kan ikke få nogle nye, da de sidder fast til væggen og derfor ville koste for mange penge at rive ned. Screw it.
I år 2014 vil jeg lægge penge til siden til håndtag og maling. De skal males hvide med sølv håndtag. Indholdes ville også skulle organiseres lidt. Tasker og sko matches og tøj i farve koordination. Jeg er blevet tilfreds med mit værelse, så  nu vil jeg også blive tilfreds med skabene. Bum.

PicMonkey Collage1

Investere i måske de lidt dyre ting, dog med omtanke:
I år skal være året, hvor jeg vil investere i ting, som vil holde længe, eller som jeg rent faktisk behøver. Slut færdig med at bruge penge på små dimser, en vand her og der og små notesbøger som jeg egentlig kun købe, ja, fordi de er søde. Ens penge ryger hurtigere end de kommer ind på kontoen, and it have to stop. Så hellere bruge pengene på en macbook, en ny iPhone eller en taske som ikke går af mode.

PicMonkey Collage2

Outfits of the week:
Ja, det gælder så kun for det første halvår, men mit skab ovre på efterskolen? One big mess. Der ligger så meget tøj, som jeg ALDRIG går med. Egentlig mest fordi det er crop tops og shorts som bare ligger krøllet sammen i bunden af skabet og tager pladsen. No longer, og jeg begynder allerede søndag, hvor jeg skal pakke til efterskolen. Jeg ved, jeg kun skal være der i en uge, så hvorfor pakke mere end højest nødvendigt? Når jeg, igen på fredag, skal tilbage hertil, vil jeg samle alt det tøj, som jeg ikke bruger, og tage det med hjem, hvor jeg så vil finde en plads til det. Space saver over here!

Jeg håber, det kunne give jer nogle tips til jeres, ja, økonomi, orden og skabsplads, hvis I, ligesom mig, bor på jeres uddannelsessted.
Kys Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit Of The Day; New Years Eve