Outfit For My Work

Long Time No See // Sweet Nineteen

"One year ago I would've never pictured my life the way it is now"

“One year ago I would’ve never pictured my life the way it is now”

Hej piger! Ja, titlen siger jo det hele. Long Time No See. Meget er sket. Jeg er startet i 3.g og min stil har ændret sig gevaldigt – hvilket nok også har været grunden til den manglende aktivitet her på bloggen.

Billedet er taget et år tilbage, nemlig min 18 års fødselsdag. I dag fylder jeg 19, og i den anledning har jeg simpelthen valgt at starte bloggen op igen.

OOTD har været meget simpelt og lige som jeg godt kan li’ det. En mørkegrå højhalset trøje fra Vero Moda med et par simple dog stadig virkelig fede mom-jeans til som bare er vintage. Derudover har min søde k (Ja, sådan en har jeg også fået) givet mig den fedeste regnjakke i hele verden. Jakken er fra Helly Hansen og kan gå til både et casual og chic look. I kan finde jakken i linket nederst i indlægget.

Speaking of Vero Moda: Som I nok alle ved, har jeg arbejdet i Vero Moda for quite a while now. Dog er min kontrakt desværre udløbet, så I kan derfor ikke længere møde mig der.

I dag blev jeg vækket af min søde k, som havde lavet morgenmad. Derefter tog jeg i skole, hvor jeg bare var sammen med veninderne og havde historie. Da jeg kom hjem var min mormor og morfar der og efter et stykke tid kom min søde k hjem efter arbejde. Nu hygger vi bare og skal senere ud og drikke kaffe med vores gode venner. Jeg vil derfor få rundet dette indlæg af.

XOXO Stena

 

Helly Hansen regnjakke: https://shop.hellyhansen.com/shop/womens/jackets/rainwear/w-kirkwall-rain-coat-62212

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit For My Work