What's In My Bag; Only more mature

What To Love About Autumn

large-4Jeg tror, det er ved at gå op for en del af os, at vi nu er på vej ind i “Den mørke tid”, ja, og det er ikke engang lyv, selvom det ikke rigtig virker sådan eftersom vi VIRKELIG har haft vejret med os. Men det skal nok komme. Siger det bare, hæhæ. Hvilken optimist vi har bag skærmen.
Men det er faktisk sådan, at efteråret er min yndlings årstid. Den er SÅ HYGGELIG! Og jeg vil nu give jer 5 gode grunde til at være ligeså positive omkring “The dark months”. Dramatisk osn.

1.) LAYERING CLOTHES
Der er ikke noget jeg elsker mere end lag. En cardigan over en skjorte eller noget i den stil. Det er så lækkert og det bedste er, når man tænker på, at man sveder i det ene klasseværelse, og har det som om, man bliver undervist i en iglo i det andet klasseværelse. Not very nice.

2.) RAINY DAYS
Fordi det regner er det u n d s k y l d n i n g e n for at blive indendøre med en kop kaffe og/eller te og være totalt tumblr-ish. Måske med en bog eller lektier? Eller man kan gøre som mig og bruge en hel dag på Netflix. Det er fedt, det er lækkert, og det er den perfekte måde (i hvert fald for mig) at slappe af på efter en hård og laaaang gymnasieuge. Den skole tager på mine kræfter, så det vil noget.

3.) COLLORS
Grøn, lyserød og andre stærke farver er lækre om sommeren. Men hvor lækkert er det ellers lige med orange, mørkegrøn og andre lækre farver, har jeg ret? Det har jeg. I hvert fald hvis du spørger mig.

4.) STARBUCKS
Jeg er ikke særlig vild med græskar, men Starbucks gør det sgu godt, og der er INTET bedre end Starbucks om efteråret, hvor de bl.a. kører Pumpkin Spice Latte og Salted Caramel Macchiato. LÆKKERT, LÆKKERT, LÆKKERT, VENNER!

5.) THE SMELLS
Jeg regner ikke med, at særlig mange af jer har overvejet, hvor dejligt der egentlig dufter her om efteråret. Udenfor er der sådan helt friskt og lækkert, og inderfor helt kanel-agtigt. Me like, yes.

 

Håber dette kunne få jer til at se lidt lysere (<- Get it, for det er den mørke tid. AHA!)  på den nye tid, vi er ved at gå i møde.
Ses snart
// Stena

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's In My Bag; Only more mature