What To Love About Autumn

Sweater Weather Cliches

c600x553Hallo girls!
Sweater Weather is on it’s way. Personligt elsker her virkelig sweaters, og efterår og, og, ja… Jeg kunne fortsætte, hvilket jeg også gør i dette indlæg her.
Men nu til noget meget mere fashion-relateret eller hvad man siger.. Det er første gang, jeg bruger hjemmesiden Polyore, og har faktisk brugt en hel time på denne collage. Jeg håber virkelig, I kan lide den. Jeg har her valgt 3 forskellige måder, at style en sweater på, og for at være helt ærlig, så kommer der højest sandsynligt, okay mange af disse, når jeg laver stylings-indlæg.. Det er simpelthen for mørkt til at tage outfitbilleder i hverdagen, når jeg kommer hjem. Og det bliver kun værre..

Den første styling er baseret på et casual men samtidig HELT VILDT Weheartit- og Tumblr-ish.

Den anden er mere stylish mht. farverne, eftersom orange er det helt store, som det egentlig er hvert efterår, nu jeg tænker over det. Hæhæææ, når men, ja, ud over det har det også en lille smule femininitet over sig, når man add’er halskæden og øreringene.

Den tredje og sidste styling er fuldt ud og spot on girly, med den lyserøde sweater stylet oven over en sort kjole, jep, det er en kjole, og så med et halstørklæde for at give det, det der ekstra pift af efterår.

Hvis I vil finde alle delene, kan I gå ind på min Polyvore

Ha’ en fantastic weekend, piger!
Ses snart
// Stena

3

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What To Love About Autumn