Sweater Weather Cliches

Outfit For My Work

Med tekst SAM_5276 SAM_5286 SAM_5289Hej pigeeer!
Som nogle af jer nok ved, har jeg fået arbejde i Vero Moda i gågaden, Roskilde, og er super glad for det! Mine kollegaer er nogle dejlige mennesker, og jeg er blevet taget rigtig godt i mod.

Grunden til at jeg laver dette indlæg er faktisk, at der, i går på arbejdet, var op til  flere som købte sådan cirkus, hele mit outfit, eller i hvert fald de samme ting, som jeg havde på, pånær støvlerne, hvilket jo er super dejligt. Så jeg tænkte, at jeg lige ville dele mit outfit med jer læsere og give et lille review, eller noget i den stil.

Min outfit består af en sweater-dress, strømpebukser, sort halstørklæde og et par sort støvler. Både kjolen og strømpebukserne er fra Vero Moda, og begge ting er så lækre. Now… Dette er ikke noget jeg siger, fordi jeg arbejder der, for se det på den her måde, hvis I køber det, ikke kan lide det alligevel, og tager det retur, er det surrøv for os. Så konklusionen er, at jeg mener, det jeg siger (eller skriver..) og det er altså lækker kvalitet for begge stykkers vedkomme. Ud over det, er det, det mest behagelige tøj nogensinde. Stor, lang, varm, trøje og ikke for gennemsigtige strømpebukser, som faktisk også er varme. Det er mikrofibre-strømpebukser og går ikke ligeså let i stykker. Jeg er en kæmpe klumpe-dumpe og jeg er fan.

Jeg håber, I kan lide outfittet, og indlægget for den sags skyld..
Ses snart
// Stena

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sweater Weather Cliches