Efterskole; Advices And What I've Learned

New School, New Stuff?

SAM_5148 SAM_5152Hallo my dearest,
Okay, så jeg har nu gået rundt i et stykke tid og ventet på, at mine nyeste køb skulle komme, og den sidste kom i dag, YAY YAY YAAAY! Og ja, this is a pretty big thing for me, eftersom jeg, no fucking kidding, nu kun har 2 kr. på mit kort.
HELDIGVIS er August snart ovre, og jeg kommer til at få min allerførste løn, eftersom jeg kommer til at arbejde i Vero Moda i morgen hele aftenen, fra kl. 15 af i forbindelse med Open by Night i Roskilde, så hvis I skal derhen for blandet andet at se Christopher optræde, må I da endelig komme forbi! Jeg skal gå en 400 meter lang catwalk kl. 16:00 og 18:00, spændende, spændende. Så anyway, endnu mere YAY!
I don’t know if you can tell, but I’m pretty hyped for September.
Tilbage til indlægget.
Jeg besluttede mig for at nu, hvor jeg er startet på gym, og folk er fancy osn., vil jeg da være med. Så en ny skoletaske it is. Den her fancy en er fra David Jones! Og så har jeg ønsket mig et playsuit forever, så den måtte også i kurven, nu når den kun kostede 90 kr. Den er dog nu sat ned til 45… Mæh..
Men.. Er så glad for det hele altså!

Til sidst vil jeg sige tak, for al den positive energi, som der har været omkring mit indlæg om efterskolen. Det har simpelthen været SÅ dejligt. Tusind tak.
Hvis I ikke har læst det, så er linket her -> http://stenaalgart.bloggersdelight.dk/2014/08/efterskole-advices-and-what-ive-learned/

Ses snart
// Stena

 

Tasken er fra Spartoo.dk og til 215 kr., og kan fås lige her ->http://www.spartoo.dk/David-Jones-3408-4-x486851.php

Playsuitet er fra asos.dk og fås nu til 45 kr. lige her -> http://www.asos.com/only/only-jersey-playsuit/prod/pgeproduct.aspx?iid=3976561&clr=Phantom&searchterm=Playsuit

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterskole; Advices And What I've Learned