Demotivated & Sad

Outfit Of The Day; Okay? Okay.

SAM_4671SAM_4696
SAM_4721

Hvis nogle af jer har set “The Fault In Our Stars” eller “En Flænge I Himlen”, som den nu engang hedder på dansk, så forstår I overskriften, hvis ikke? Well, se filmen eller læs bogen, I’m dead serious.

Min roomie fra efterskolen og jeg havde genforening her mandag d. 28., hvor vi også tog disse outfit billeder, hvor jeg så om aftenen tog i biografen og så, nemlig, The Fault In Our Stars. Skulle hilse og sige at jeg følte mig helt udtørret med alle de tåre, som røg ud af mig på den tid filmen nu varede. Det var helt voldsomt, og kan klart anbefales.

Mit outfit bestod den dag af en grå maxi nederdel, en hvid DIY croptop, et par platou sneakers og en cowboyjakke til når det blev en smule chilly, som selvfølgelig aldrig skete…

Love Stena

1

  • This article gives clear idea designed for the new people of blogging, that genuinely how to do blogging.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Demotivated & Sad