And Where Have I Been? That's A Secret I'll Never Tell...

All I see, isn’t this

Kompliceret men sandt.. Min efterskole er det dejligste nogensinde! Men lige her op til eksamenerne bliver det hele bare så “folkeskole-agtigt”…
Jeg drømmer mig lidt væk til en vintage inspireret cafè med placering i London. Heldigvis, har mine forældre lige bestilt ferie til London, og vi tager af sted i efteråret! Så lækkert altså!
Fordi vi skal til London, tænkte jeg, at jeg ville lave en “liste” over mine yndlings steder i London, og lave dette til et lille guide agtigt indlæg.

London

#1: Number one thing to see, er hundret procent en guidet streetart tour. Det var det fedeste, og man kan vidst bestille en guide over nettet. Alt man skal gøre er at søge “Guidet streetart tur i London” og så regner jeg med at hjemmesiden kommer frem. Det er 100% det hele værd.

#2: Det er lidt en snyder, eftersom dette ligger i Oxford. Det er Oxford University og til mine HP fans. Noget af HP er nemlig optaget der, og det er helt 100 værd at tage ind og se. Oxford er generelt bare  en virkelig cool by uanset om man er til HP eller ej.

#3: M&M’s på 3 etager. LEICESTER SQUARE. Chokolade i 3 etager. Også selvom man ikke er særlig vild med M&M’s, det er virkelig det hele værd, at gå derind og se hvor meget de har gjort ud af det hele.

#4: Generelt bare turistområderne. Det er den 4. gang, jeg oplever London her til efteråret, så det der skal ses er set. Men Big Ben og The London Eye er nok mine yndlings turistområder.

#5: Ikke et sted man kan besøge og så alligevel. Startbucks cafèer er mine yndlings steder at være, når jeg er med mine veninder i storbyen. Det er så hyggeligt. Kaffe skal drikkes, men det skal drikkes i London.

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

And Where Have I Been? That's A Secret I'll Never Tell...