How To Stay Inspired And Motivated

8 Wardrobe Essentials

Hallo girls,
Long time no see.
Jeg har været ude og rejse.. Liverpool, Dublin og London, og det var perfekt.

Pictures4-001Jeg står og overvejer mit skab godt og grundigt lige nu, imens jeg overvejer, hvad jeg ville sige, var de 8 ting, som var et must-have for mig, og som jeg føler aldrig går af mode, men som kan styles “mode-rigtigt” og op og ned, til hvad man nu lige skal.

Black Bag, jeg er personligt lidt ligeglad med om den er sort eller ej. Sort er bare en statement nuance, fordi den går til alt. Jeg kan ærlig talt ikke leve uden min taske, og jeg bevæger mig ikke udenfor uden den ved min side.

Scarfs, de kan altså bare et eller andet med at forvandle et basic og kedeligt outfit til noget helt andet. Ud over det, er halstørklæder noget af det mest behagelige evaar.

Heels not stilettos, jeg elsker at gå i hæle, men synes også, at det er for voldsomt med en omgang stilletter, når man egentlig bare skal ud og handle. Alt for besværligt til mig. En chunky hæl til mig, og jeg er good to go.  

Skinny Jeans, de behøves ikke engang være sorte, men en hver pige, mener jeg, skal eje et par skinny jeans, som virkelig sider godt på en, og som er med til at give en det helt store selvtillids-boosted

The flannel, skovmandsskjorter er bare så rigtige! De kan være så bløde, og kan haves på til alle mulige slags arrangementer, så som en date med sin dyne, eller en gåtur, men endda også hvis det er business, som det drejer sig om.

Little black dress, selvfølgelig er den med. Intet at sige, bare at den går til alt og at man kan dresse den op eller ned, som det nu passer en. So why live without one?

Bacis’, alle behøver en eller 5. Bare det at du kan vågne op en morgen, ikke vide hvad du skal have på, og så bare gå i gang med at style omkring din hvide jersey. Det du så vælger at have på, skal så bare kunne sættes sammen med fx hvid, and then you’re good to go. Easy, peasy.

That one dress, selvfølgelig skal der være en gå-i-byen-kjole, gerne flere, men en skal der være. That’s just how it is.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How To Stay Inspired And Motivated