My Morning Routine - Long Mornings

Valentine’s Day Treats 2014

010hghjHej piger!
Jeg har arbejdet en del på at gøre mere ud af mine indlægs, altså mere ud af billederne, så hvis der bliver lidt mindre updates end før, så er det altså derfor.. Det tager SÅÅÅ lang tid, hvilket I også får at se senere!

DET ER VALENTINESDAG PÅ NÆSTE FREDAG! I den anledning har jeg lavet lidt treeeats! Kan dog spises på alle højtider. Jeg lavede disse pakkede dem ind til min kæreste. Mange mener det er sygt cheasy, men det er vel et eller andet sted bare at bage?
Hvad jeg gør står vel egentlig strengt taget på billederne, ellers skriver jeg det lige nedenunder.
Håber I kan lide indlægget!
Kys Stena

Covered Oreo: 

011ghtrg 011tyui 021vbnm, 023fghgrg 023ol

A Nutella Cake: 

048fghjk 049dfgh 055ghj 056dfghjdbnjnkjhkgjygggggggggggg 072dfghj

 

Make It A Present:

075dfghjk

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Morning Routine - Long Mornings