Hand In Hand Candy

My Head And Closet In One

PicMonkey Collage11

PicMonkey Collage22

Hej piger!
I know.. Jeg er virkelig for dårlig til at få lavet nogle indlægs, når jeg er på skolen. Jeg prøver så hårdt, men har først fri kl. 16:00, hvor dagslyset ikke er helt godt nok til outfits. MEN jeg har i dag ryddet op i mit skab på efterskolen, og som I nok kan se? Meget grimt og meget småt skab. Jeg kan virkelig ikke fordrage skabene her. Det kommer oven i alt andet også til at rode helt vildt meget rigtig, rigtig hurtigt. Which is why.. Jeg planlægger mit tøj for hele ugen og tager resten med hjem. Smart, smart, smart! På den måde stresser jeg ikke over det om morgenen og sparer plads i skabet. Jeg ved godt at før billedet kunne have været MEGET værre.. Men så mange farver som ikke passer sammen på et sted stresser altså lille Stenas hoved..
I får selvfølgelig lige nogle før og efter billeder.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hand In Hand Candy