Keeping Up The Good Work

Five Favorite Fashion Folks

Hej piger!
Jeg undskylder lige for den manglende blogging i går, men jeg havde sgu lidt for meget at se til. Jeg har ikke rigtig fået taget billeder af noget spændende eller fashion relateret, men jeg ville alligevel gerne blogge om noget fashion relateret, ja, forvirrende jeg ved det godt..
Anyway. THEN I THOUGHT hvorfor ikke vise jer dem, jeg ser op til mht. tøj? So now I will.

1: Laura Conrad:

PicMonkey Collage

 Lauren Corad inspirerer mig virkelig meget! Jeg elsker virkelig, at man altid bliver overrasket over hendes påklædning. 

2: Evelina Barry:

PicMonkey Collage1Evelinas klædeskab må seriøst være en stor pallette med farver. Hun har den fedeste stil, og hun får virkelig bragt nogle fede outfits på banen.

3: Fie Laursen:

PicMonkey Collage2Jeg ved der er blandede meninger om Fie, men det må jeg sgu give hende. Jeg synes virkelig hun har stil. Her er det mere de rene, lyse og brunlige farver, jeg fokusere på. Det er så dejligt.

4: Dulce Candy:

PicMonkey Collage3Dulce har et rigtigt feminint præg over hendes stil. Selvom hun engang var i militæret, kan man sgu ikke se det på hendes outfits. Der er intet mandligt over denne kvinde.

 

Ja, som I nok kan se, vil jeg rigtig gerne bringe det feminine ind i min stil. Mange, mange, mange flere farver skal der altså være i mit klædeskab.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keeping Up The Good Work