From Slack To That

Outfit Of The Day: One Of My Presents

PicMonkey Collage1Blause – Vila Jeans – Primark / Jewelry – Unknown Bag – Friss & Company 

Hej piger!
I dag har jeg været til min morfars fødselsdag, hvor mit outfit så sådan ud. Meget enkelt og stilrent. Trøjen med cut-out-details elsker jeg virkelig! Jeg fik den i julegave af min mormor og morfar og er virkelig glad for den! Til den bar jeg almindelige sorte jeans, min almindelig taske, og et smukke jeg har lånt af min mor. Super lækkert og afslappende, selvom min personlige mening er, at det ikke ligner det.
Jeg sidder lige nu og vrider hjernen efter, hvad jeg dog i den aller hvideste verden skal have på til nytår. Jeg har haft så lang tid til at tænke over det, og har sågar også lav et et indlæg om det (http://stenaalgart.bloggersdelight.dk/2013/12/only-one-week-what-about-new-years-eve/), men af en eller anden grund er det alligevel blevet skudt ud ad mit hovedet, for her sidder jeg nu, 5 dage inden nytår, og har lige nøjagtig ingen ide om hvad jeg skal tage på? Jeg har intet i mit skab så skriger “nytår”, og jeg tør ikke løbe en risiko mht. at bestille den over nettet. That’s too late.
Vil begive mig videre ud på jagten om det perfekte, og billige, nytårsoutfit.
Kys Stena 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

From Slack To That