Only One Week: On Christmas Night

Honeymania

photo 2uglkjGod eftermiddag, piger!
Det var simpelthen den dejligeste dag i  går! Jeg er så taknemlig for alle mine gaver og blev fuldstændig overvældet over, at se hvad folk havde fundet på!
Jeg ville vise jer en ting i dag, som jeg synes var lidt sjov. I min gift guide til piger http://stenaalgart.bloggersdelight.dk/2013/12/gift-guide-girl-edition/ havde jeg skrevet, at jeg synes at the body shop gaveæsker var fede. Hvad fik jeg af min kæreste og “svigerforældre”? Gavesæt! Dette er det store i duften Honeymania, og jeg er så glad for det! Det andet var i duften White Musk, hvilket OGSÅ er en af mine yndlingsdufte. Jeg er så taknemlig for det hele.
Jeg håber, I har fået nogle lækre ting og har haft en ligeså lækker aften som jeg selv havde.
Kys Stena 

 

4

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Only One Week: On Christmas Night